A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Árgarancia *

*A Techsendnél a legtöbb terméket a piacon található legkedvezőbb áron érheted el. Hogy milyen komolyan gondoljuk is ezt?

Olvasd el rövid tájékoztatónkat!

 Bemutatjuk a Valós Idejű Árgaranciát a Techsenden:

A legalacsonyabb ár, garantáltan! A Techsend cégnél tudjuk, hogy ügyfeleink számára a legjobb értéket kell nyújtanunk. Ezért büszkén bevezetjük a Valós Idejű Ár Garanciát, amely biztosítja, hogy mindig a piac legolcsóbb árát kapja.

Hogyan működik ez?

Egyszerű. Amikor a Techsendnél vásárol, nyugodt lehet benne, hogy mindig a legjobb ajánlatot kapja. Ha véletlenül egy másik weboldalon olcsóbban találja ugyanazt a terméket, tartjuk azt az árat!

Így működik a Valós Idejű Árgarancia a Techsendnél:

Találjon olcsóbb árat: Ha talál egy alacsonyabb árat ugyanarra a termékre egy másik weboldalon, egyszerűen jelezze nekünk. Adja meg a szükséges részleteket, mint például a weboldal URL-jét, a termék nevét és az árat.

Ellenőrzési folyamat: A Techsend külön csapata gyorsan áttekinti az általuk szolgáltatott információkat annak érdekében, hogy megfeleljenek az általunk meghatározott irányelveknek. Értékeljük a termék hitelességét, elérhetőségét és a weboldal általános hitelességét.

Megfelelő ár: Miután megerősítettük az alacsonyabb árat, azonnal módosítjuk a termék árát a Techsend weboldalán, hogy megfeleljen a másik bolt árának.

Extra megtakarítás: Ha már kifizette rendelését a Techsendnél, és olcsóbb árat talál máshol, ne aggódjon. Nem hagyjuk cserben. Ehelyett speciális kuponkódot adunk Önnek, amely további megtakarítást nyújt a jövőbeli vásárlások során.

A Techsend cégnél elkötelezettek vagyunk az Ön elégedettsége mellett, és úgy véljük, hogy Ön a legjobb árat érdemli. A Valós Idejű Árgarancia a mi módunk arra, hogy mindig a legolcsóbb árat kapja, miközben kiváló ügyfélszolgálatot nyújtunk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Valós Idejű Ár Garanciánkra az alábbi feltételek vonatkoznak:

  1. Kizárólag Magyarországi székhelyű üzletek normál (nem akciós) árait vesszük figyelembe.
  2. A terméknek azonosnak kell lennie, ideértve a márkát, modellt, méretet, színt és az összes további jellemzőt.
  3. A másik üzlet alacsonyabb áron kínált termékének jelenleg rendelkezésre kell állnia és raktáron kell lennie a weboldalukon.
  4. Az árverési oldalak, piacterek, felújított vagy használt termékek és az engedély nélkül értékesített termékek nem jogosultak az árgaranciára. A másik üzlet árának nyilvánosan hirdetettnek és ellenőrizhetőnek kell lennie.
  5. A szállítási költségnek pedig azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie a Techsendhez képest.

Ilyen egyszerűen vásárolhat olcsón!

A Techsendnél törekszünk arra, hogy a vásárlási élményét minél kellemesebbé tegyük. A Valós Idejű Ár Garanciánk csak egyike annak a sok módnak, amellyel bizonyítjuk elkötelezettségünket a legjobb érték és kiváló szolgáltatás nyújtása iránt.

Vásároljon magabiztosan a Techsendnél, tudva, hogy máshol nem talál jobb ajánlatot. Tapasztalja meg a Valós Idejű Ár Garancia előnyeit még ma!

Techsend - Ahol minőség, megfizethetőség és ügyfélelégedettség találkozik.