A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Petkit Cozy Okos Fűthető-Hűthető Kisállat Ház

78.900 Ft 39.990 Ft
49%
Menny.:db
Hőszabályozó fekhely hangszigetelővel és légkondicionálóval? Ez a Petkit Cozy, intelligens technológia az egészséges alvásért és pihenésért. A hőmérséklet érzékelő méri a környezeti hőmérsékletet és az adatok alapján beállítja a fekhely hőmérsékletét. A funkciók okostelefonon keresztül is vezérelhetők és az alvásmonitornak köszönhetően figyelemmel követheti házi kedvence pihenését, mint korábban soha.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

Leírás

Petkit Cozy Okos fűthető kisállatház

Mennyire okozna örömet házi kedvencednek egy olyan fekhely, mely igényei szerint változtatná a hőmérsékletét? A Petkit egy csúcstechnológiájú termékkel érkezett a piacra, mely a legkényelmesebb és legegészségesebb pihenést biztosítja négylábú barátjának. Új és az első a világon: próbáld ki a Petkit fekhelyet hőszabályozóval, mely lehetővé teszi a funkció vezérlését okostelefonon keresztül.

  • A hőmérséklet érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet
  • Hőmérsékletváltozáskor melegíti vagy hűti a levegőt
  • Automatikusan stabil hőmérséklet a fekhely belsejében
  • Mozgásérzékelő a pihenés időtartamának rögzítésére
  • Beállítási lehetőségek: automatikusan / okostelefonon keresztül
  • Macskáknak és kis kutyafajtáknak
  • Alvó üzemmód - az okostelefon alkalmazásában

A Petkit Cozy automatikusan felmelegíti vagy lehűti a levegőt a fekhely belsejében, a külső hőmérsékleti ingadozások alapján. A kellemetlen hideg vagy meleg nem zavarja meg többé házi kedvence alvását és pihenését.

Az egyedülálló hőszabályozó technológia az első a világon, mely biztosítja a maximális kényelmet házi kedvencének. Az összes funkciót automata üzemmódba állíthatja vagy vezérelheti mobiltelefonja segítségével. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a funkciók beállítását bárhonnan és bármikor.

A fekhely rendkívül érzékeny szenzor segítségével méri a környezeti hőmérsékletet, mely alapján felmelegíti vagy lehűti a levegőt. Így házi kedvenced mindig optimális hőmérséklet mellett pihenhet.

A fekhelyet, automatikus üzemmódra állítva, teljesen felügyelet nélkül hagyhatod. Alkalmazás segítségével azonban távolról is vezérelheted a fekhely funkcióit, okostelefonodon keresztül. Az alkalmazás rögzíti az adatokat az alvás idejéről és mennyiségéről.

 

Kényelmes, kör alakú pihenőhely, melyet a sokoldalúság és az egyszerű design jellemzi. Házi kedvencének kellemes menedéket és nyugalmat biztosít. A fekhely bélése rendkívül kényelmes, puha, speciális anyagból készült.

Fekhely hőszabályozóval kutyáknak és macskáknak: ez a jövő!

Aktiváld az infravörös érzékelőt és pontosan tudni fogod, hogy mikor pihen kedvenced a fekhelyen. A fekhely rendkívül érzékeny szenzor segítségével méri a környezeti hőmérsékletet, mely alapján felmelegíti vagy lehűti a levegőt. A légkondicionált fekhely további előnye, hogy csillapítja a környezeti zajokat.

Ha ez nem lenne elég, csatlakoztasd a fekhelyet mobilalkalmazáson keresztül okostelefonodhoz. Így pontosan tudni fogod, mikor és mennyi ideig pihent házi kedvenced. Az adatok az úgynevezett "alvó naptárban" kerülnek rögzítésre.

Az alkalmazáson belül aktiválhatod az ajánlott hőmérséklet funkciót is, mely segítséget nyújt az optimális hőmérséklet beállításában. Távolról is szabályozhatod a fekhely hőmérsékletét.

Paraméterek

Márka Petkit(Xiaomi Eco ág)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Légy te az első!
Írja meg véleményét!