A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Deerma ST636W ultrahangos párásító diffúzor, fehér

18.590 Ft
Menny.:db
  • Többlépcsős szűrőrendszer.
  • Speciális baba alvó üzemmód.
  • UV-fény sterilizáció.
  • Digitális kijelző.
  • 4,5 literes kapacitás.
  • Akár 16 óra működés.
  • Egyszerű használat és karbantartás.

 
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Szerezhető hűségpontok: 186
1

Leírás

XIAOMI DEERMA ST636W ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ DIFFÚZOR, FEHÉR SZÍNBEN

Őrizd meg magad és szeretteid egészségét. A könnyen használható Deerma ST636W párásítóval, amely UV-fény sterilizáló funkciót kínál. Ezzel a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására képes. A többlépcsős szűrőrendszer hatékony tisztítást biztosít. A speciális baba alvó üzemmód ideálissá teszi a készüléket kisgyermekes otthonokban is. A digitális kijelző megkönnyíti a párásító használatát, 4,5 literes kapacitása pedig lehetővé teszi, hogy akár több órán keresztül folyamatosan működjön.

XIAOMI DEERMA ST636W - ALAPOSAN MEGTISZTÍTJA A CSAPVIZET

A csapvíz sok szabad szemmel láthatatlan baktériumot tartalmaz, amelyek veszélyesek lehetnek az egészségre. Az ST636W párásító ezért belső UV-C sterilizáló területtel van felszerelve. A rajta átfolyó folyadékot azonnal alaposan megtisztítják, majd finom ködbe permetezik. Így Ön és családja élvezheti az optimálisan párásított, egészségre biztonságos levegőt.

XIAOMI DEERMA ST636W - ELTÁVOLÍTJA A BAKTÉRIUMOKAT

Az UV-C fény megbízható sterilizálást biztosít. Lehetővé teszi a gyakran előforduló baktériumok akár 99,9% -ának eltávolítását. Tökéletesen kezel olyan baktériumokat, mint a staphylococcusok vagy pl. coli. A Deerma ST636W párásító kétfokozatú szűrőrendszerrel is rendelkezik, amely hálószűrőből és aktívszén szűrőből áll. Hatékonyan elfogja a hajat, port és egyéb szennyeződéseket.

XIAOMI DEERMA ST636W - ELTÁVOLÍTJA A BAKTÉRIUMOKAT

A Xiaomi Deerma márkájú párásító intelligens módon képes a megfelelő páratartalmat a helyiségben tartani. Állítson be bármilyen értéket 45% és 90% között, és adjon magának tökéletes környezetet a munkához vagy a pihenéshez. A készülék folyamatosan beállítja a permetezett köd mennyiségét a környezeti feltételeknek megfelelően.

XIAOMI DEERMA ST636W - BABA ALVÓ MÓD

Baba alvó módot a Deerma termékek legigényesebb felhasználói számára készítettük. Egy gombnyomással aktiválja az UV-fény sterilizálását, és 65%-os állandó páratartalmat állít be, ezáltal optimális körülményeket teremtve a csecsemőknek és szüleiknek.

XIAOMI DEERMA ST636W - IGAZÁN HALK MŰKÖDÉST GARANTÁL

Mi teszi még alkalmassá a párásítót kisgyermekes otthonokba? Rendkívül csendes működése! A készülék zajszintje nem haladja meg a 36,5 dB-t. Így nyugodtan olvashat könyvet vagy dolgozhat, miközben gyermeke békésen alszik. Semmi bosszantó zaj nem zavarja a nyugalmát.

XIAOMI DEERMA ST636W - EGYENLETES PÁRÁSÍTÁS

A készülék akár 280 ml/óra gyakorisággal ködöt generál, és a speciálisan kialakított fúvóka 360°-ban forog, így egyenletesen párásíthatja a helyiség levegőjét. A Deerma ST636W pillanatok alatt elkezdi feltölteni a helyiséget 1-5 mikronos cseppekkel.

XIAOMI DEERMA ST636W - AUTOMATA KIKAPCSOLÁS

Ön dönti el, hogyan szeretné működtetni a párásítót. Az Deerma ST636W 3 fokozatú ködmennyiséget támogat, így az igényeinek és a szoba körülményeinek megfelelően beállíthatja működését. Van egy speciális időzítő is, amely lehetővé teszi, hogy beállítsa, hogy a készülék automatikusan kikapcsoljon egy meghatározott idő után, legfeljebb 12 óráig.

XIAOMI DEERMA ST636W - TÖLTSE FEL EGYSZERŰEN

Nincs szükség a párásító szétszerelésére vagy mozgatására a tartály feltöltéséhez. Csak nyissa ki a fedelet, és öntsön hozzá megfelelő mennyiségű vizet. Még a készüléket sem kell kikapcsolnia! Túl gyakran sem kell majd tölteni. A 4,5l űrtartalmú párásító akár 16 órán keresztül is képes működni egyetlen feltöltéssel.

XIAOMI DEERMA ST636W - HASZNÁLJA EGYSZERŰEN

A tiszta, 4 gombos digitális kijelző kényelmes hozzáférést biztosít a párásító legfontosabb információihoz és minden funkciójához. Gyorsan és kényelmesen ellenőrizheti a helyiség aktuális páratartalmát, válasszon egyet a 3 köd hangerőszint közül, engedélyezze vagy tiltsa le a baba alvási módját, állítson be időzítőt vagy aktiválja a folyamatos párásítást. Szükség esetén a képernyőt a bekapcsológomb lenyomva tartásával is kikapcsolhatja.

KOMPAKT MÉRET ÉS EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A párásító kiváló képességei együtt járnak kompakt méretével. A készülék nem foglal túl sok helyet az asztalon, a polcon vagy a konyhapulton. A termék karbantartása is rendkívül egyszerű. A víztartály tisztításához egyszerűen távolítsa el a felső fedelet, ami könnyen elvégezhető a beépített fogantyúval. Az illóolajokhoz készült kiegészítő tartály lehetővé teszi, hogy az egész szobát kellemes illattal töltse fel. A szűrőelemek folyó víz alatt moshatók, ezáltal meghosszabbítva élettartamukat.

Paraméterek

Márka Deerma
Név Deerma párásító
Modell DEM-ST636W
Üzemi feszültség 220-240V ~ 50-60Hz
Teljesítmény 28W
Zajszint ≤36,5dB
Űrtartalom 4,5 l
Méretei 277x156x270mm

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2023. 01. 08.
Rendelésem két nap múlva kézhez kaptam. Szuper webáruház, mindenkinek ajánlom!