A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Xiaomi Amazfit GTR 2 Classic Okosóra (obsidian black)

84.990 Ft 49.990 Ft
41%
Menny.:pcs
 • Rozsdamentes acél 
 • Bőrszíj
 • 3D ívelt keret nélküli dizájn
 • Always-on AMOLED kijelző
 • akár 20 napos akkumulátor idő
 • 90 féle sportmód
 • Teljeskörű egészség és fitnessz követés
 • BiotrackerTM2 PPG szenzor
 • Véroxigén telítettség mérés
 • Beépített Amazon Alexa
 • GPS + GLONASS
 • Beépített hangszóró és mikrofon 
 • 3 GB beépített zene tárhely és lejátszó
Elérhetőség: Értesítés kérése
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

Leírás

3D-s ívelt keret nélküli kialakítás1.

Integrált struktúra; Kiváló kézművesség.

Az Amazfit GTR 2 integrált tervezésű koncepciója 3D üveggel, amely ráhajlik a rozsdamentes acél (a Classic Edition) testre, jobb vizuális esztétikát és szélesebb látóteret eredményezve.

1.39” HD színes AMOLED kijelző.
Egy műalkotás a csuklódon.

A nagy méretű, magas felbontású AMOLED kijelző 326ppi pixelsűrűséggel rendelkezik, amely élénk színekkel párosul, függetlenül a megjelenített információktól vagy alkalmazásoktól. Az Amazfit Watch Face Store-ban tucatnyi számlapot találsz, különböző stílusban, amelyek között akad személyre szabható is. Feltöltheted kedvenc képeidet, hogy valóban az egyéniségednek legmegfelelőbben használhasd ezt a gyönyörű remekművet.

Véroxigén telítettség mérése4.

Átfogó egészségügyi tájékoztatás.

A véroxigén telítettség az emberi egészség egyik legfontosabb tényezője, ezért a GTR 2-ben megtalálható a véroxigén telítettség mérési funkció, hogy megőrizhesd egészséged.

1. Az Amazfit GTR 2 új tervezési koncepciót alkalmaz. A terméknek szemből nincs határozott kerete, ami "keret nélküli" vizuális élményt biztosít.

2. Mindig aktív kijelző (AOD): Ha a kijelző meg van világítva, a rendszer elemeit jeleníti meg. Amikor a képernyő készenléti állapotban van, csak az időt mutatja. Ez a funkció a felhasználó által manuálisan beállítható: „Always-on Display” néven a beállításokban. A felhasználó az órán vagy az alkalmazáson keresztül is be- vagy kikapcsolhatja ezt a funkciót.

3. A 24 órás pulzusmérés funkció megköveteli, hogy a felhasználó állítsa be és kapcsolja be a "heart health detection" funkciót; a 24 órás pulzusmérés támogatott az alkalmazásban, és a minimális érték 1 percre állítható; ez a funkció nem használható orvosi célokra vagy az orvosi diagnózis alapjául! Az észlelési eredmények csak tájékoztató jellegűek! Kérjük, forduljon orvoshoz, ha rosszul érzi magát!

4. Az SpO2szint befolyásolhatja a különböző szervek oxigénszintjét. Ha a szint túl alacsony, szédüléshez, fejfájáshoz vagy szívmegálláshoz vezethet. Ez a termék nem orvosi eszköz! A mérési adatok csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók fel szakmai diagnózis vagy bármilyen egészségügyi állapot monitorozására! Ezenkívül az adatok pontosságát befolyásolja, ha az érzékelő területe érintkezésbe kerül egy tetovált, pigmentált vagy mély tónusú bőrrel. Az SpO2 méréséhez tartsa mozdulatlanul a karját.

5. A HUNT fitnesz tanulmány azt mutatja, hogy azoknál az embereknél, akiknek a PAI™ pontszáma 100 vagy annál magasabb, csökken a magas vérnyomás, a szívbetegségek és a 2-es típusú cukorbetegség kockázata. HUNT Fitness Study: Ezt a vizsgálatot Ulrik Wisloff professzor végezte a Norvég Tudomány és Technika Egyetem Orvostudományi Karáról. Több mint 35 évig tartott, és több mint 230 000 résztvevője volt.
A funkció használatához engedélyezni kell az egész napos pulzusmérést.

6. Alvásfigyelés: képes rögzíteni az esti alvást és a nappali szunyókálást. Észleli, hogy viselője éjfél és reggel 6 óra között alszik; ezt az időszakot, valamint az előző napi 18 óra és másnap délelőtt 11 óra közötti alvási szakaszt éjszakai alvási időként rögzítheti; A 20 percnél hosszabb, délelőtt 11 és 18 óra közötti alvást szundikálásként rögzítik. A 20 percnél rövidebb alvást nem rögzítik.

7. Gyors szemmozgási periódus: A gyors szemmozgási periódus, más néven REM, az alapja az emlősök normális biológiai ritmusának és életfenntartásának. Ez az egész éjszakai alvási ciklus 20–25% -át teszi ki. Gyors szemmozgás és szabálytalanabb, gyorsabb légzés jellemzi. Az agy elektromos aktivitása megváltozik, izomfeszültség, átmeneti végtagbénulás léphet fel.

8. A GB / T 30106-2013 / IOS 22810: 2010 szabvány szerint a vízszigetelés eléri az 50 métert. Az Amazfit GTR 2-t az Országos Óraminőség-felügyeleti és Ellenőrző Központ tesztelte, jelentés száma: SHES200701427701. Természetes bőrszíj nem használható úszáshoz. Ha úszáshoz is hazsnálná, kérjük, cseréljen le szilikon szíjra. A jó viselési élmény fenntartása érdekében kérjük, mossa meg az órát csapvízzel a lehető leghamarabb, sós vízben történő áztatás után. Számos tényező befolyásolhatja a vízálló képességet, a laboratóriumi feltételeknek megfelelő 50 méteres vízálló teszt csak referenciaként szolgál. A képen termék illusztráció látható, a tényleges használatban nem alkalmas nagysebességű vízi és búvár sportokra!

9. Az akkumulátor minimális kapacitása 460 mAh, a tipikus érték 471 mAh.
14 napos használat feltételei: bekapcsolt hangsegéd funkció / egész napos használat / folyamatos pulzusmérés és alvásfigyelés / hetente 30 perc Bluetooth telefonbeszélgetés / heti 30 perces zenehallgatás az órán keresztül / testmozgás heti háromszor, 3x 30 percig bekapcsolt GPS-szel / napi 30 csuklófelemelésre bekapcsoló kijelzővilágítás / napi 150 push üzenet / napi két véroxigén-szint mérés.
38 napos készenléti használat feltételei: kikapcsolt Bluetooth-kapcsolat, pulzusmérés és egyéb funkciók, csak a csukló felemelésére világító kijelző aktív.
Folyamatos GPS-kapcsolat, 48 órás akkuidő: kapcsolja be a GPS-t az edzéspályák rögzítéséhez és kapcsolja be a pulzusmérést. 10 órán át tartó folyamatos Bluetooth-hívás: csatlakoztassa az órát a mobiltelefonhoz, és használja az órát Bluetooth-hívások kezdeményezéséhez. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a működési körülményektől és egyéb tényezőktől függően változhat. Tehát a tényleges eredmény eltérhet a laboratóriumi adatoktól.

10. Maximális tárhely 3 GB zenék tárolásához (a rendszer által elfoglalt hely miatt a felhasználó által ténylegesen felhasznált terület kevesebb lehet, mint 3 GB); dalonként 5-10 MB alapon, akár 300-600 MP3 zeneszámot is képes tárolni.

11. Az Amazfit PowerBuds vezeték nélküli fejhallgatót külön kell megvásárolni..

12. Az offline hangsegéd csak az angol hangutasításokat támogatja.

13. Az automatikus zárolási funkciót kézzel kell beállítani az óra beállításaiban.

14. Ez a termék nem orvosi eszköz.

15. A fenti termékképek és képernyőtartalom csak tájékoztató jellegűek. A tényleges termék (beleértve, de nem kizárólagosan a megjelenését, színét és méretét) és a képernyőn megjelenő tartalom (beleértve, de nem kizárólag a hátteret, a kezelőfelületet és a grafikát) kissé eltérhet.

16. Az ezen az oldalon megadott forrás nélkül megadott adatok belső laboratóriumokból vagy szállítói adatokból származnak, és egy meghatározott vizsgálati környezetben nyerték őket. A termék tényleges teljesítménye kissé eltérhet a termék egyedi különbségei, a szoftver verziói, a használati feltételek és a környezeti tényezők miatt.

17. A termékinformációk, specifikációk és jellemzők lehető legpontosabb biztosítása érdekében cégünk bármikor módosíthatja és felülvizsgálhatja a fenti oldalakon található szöveges leírásokat, képeket és egyéb tartalmakat. A terméktételek és a termelési-kínálati tényezők valós idejű változásai miatt a fenti információkat szükség szerint módosíthatjuk, külön értesítés nélkül.

18. A berendezés által generált rádióhullámok befolyásolhatják a beültetett orvosi vagy személyes orvosi berendezések, például a pacemakerek és a hallókészülékek normális működését. Ha ezeket az eszközöket használja, kérjük, forduljon a gyártókhoz az eszköz használatára vonatkozó korlátozásokkal kapcsolatban..

Youtube videók

Paraméterek

Szín Fekete
Kialakítás
Szín obsidian black (fekete)
Méret (óratest) 46.4*46.4*10.7mm
Súly 31,5g (szíj nélkül)
Tok rozsdamentes acél
Gombok 2 gomb
Vízállóság 5ATM8
Kijelző
Típus AMOLED
Méret 1.39"
Felbontás 454x454
PPI 326
Érintőkijelző Edzett üveg, ujjlenyomat-taszító ODLC bevonat
Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 471 mAh (typ)
Töltés Mégneses töltő dokkolóval
Töltési idő kb. 2.5 óra
Normális használati akku-üzemidő 14 nap
Készenléti használati akku-üzemidő 38 nap
Érzékelők
Egészség Huami saját fejlesztésű BioTracker™ 2 PPG, (véroxigénszint-méréssel) bioloógiai szenzor, Mozgás, Légnyomás-érzékelő, Gyorsulásmérő, br>Giroszkóp, 3-tengelyes geomágneses érzékelő, Környezeti fényérzékelő
Kapcsolat Bluetooth 5.0, WLAN 2.4GHz
Helymeghatározás GPS + GLONASS
NFC Nincs
Szíj
Anyag bőr gyorskioldóval
Szélesség 22mm
Stift Klasszikus rugós stift
Egyéb
Hangszóró Van
Mikrofon Van
Lineáris motor Van
A csomag tartalma
Óratest (szíjjal együtt) / töltő / használati utasítás
Támogatott eszközök Android 5.0 vagy iOS 10.0 és újabb
Alkalamzás Zepp App

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Légy te az első!
Írja meg véleményét!